Lucyna Makowska

Musztarda z dyni i ocet jabłkowo-miodowy pana Jana z prestiżowymi certyfikatami

Jan Wróblewski pozyskuje miód z ekologicznych terenów Fot. arch własne Jan Wróblewski pozyskuje miód z ekologicznych terenów
Lucyna Makowska

Ocet jabłkowo-miodowy oraz musztarda miodowa z dyni, z pasieki wędrownej Debora Jana Wróblewskiego ze Szprotawy zdobyły tytuł Top produktów ogólnopolskiego programu promocyjnego „Doceń Polskie”.

Oba produkty zdobyły certyfikaty jakości „Doceń polskie” , co oznacza to, że przyznano im maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny. Decyzja o nadaniu prestiżowych wyróżnień zapadły w październiku zeszłego roku podczas XXVI audytu żywności zorganizowanego w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Do udziału w certyfikacji żywności zakwalifikowano wówczas 232 produkty 76 producentów z 16 województw całego kraju.

Pozostało jeszcze 75% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Lucyna Makowska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.gazetalubuska.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.